שאלות נפוצות
האם חיבור מחדש של Gmail מוחק את היסטוריית המעקב שלי?
התשובה המהירה
אישור מחדש של אותו חשבון Elite מאומת אינו מוחק כשלעצמו רשומות מעקב שנשמרו. חיבור מחדש משנה את גישת הספק העתידית; חשבון אחר, מחיקה או תפוגה של שמירה יכולים לשנות את ההיסטוריה שאתה רואה.
הסר גישה לספק או למכשיר
נתק ב-Elite
השתמש בתיבות דואר וסנכרון עבור חיבור Gmail/Outlook הרלוונטי, או התקנים מחוברים עבור התקנת הרחבה.
סקור את החיבורים של הספק
פתח את הגדרות הגישה לאפליקציות של צד שלישי בחשבון Google או Microsoft שלך ומצא את חיבור Elite המדויק.
בטל את ההרשאה המיועדת
קרא את החשבון ואת זהות האפליקציה לפני הסרת הגישה. כמה שילובי לקוחות יכולים להופיע כמענקים נפרדים.
בדוק את ההשפעות
סנכרון עתידי ועבודה מגובת ספק יכולים להפסיק. היסטוריית המעקב הקיימת פועלת בהתאם למדיניות השמירה; לקישורי מעקב/שיתוף שהונפקו יש בקרי מחזור חיים נפרדים.
האם מאמר זה היה מועיל?מצא את התשובה שחיפשת?