Prywatność dla użytkowników Elite

Usuń swoje konto i dane osobowe

Szybka odpowiedź

Skorzystaj z akcji Dane prywatności na koncie i uzupełnij zabezpieczenia aplikacji. Przed trwałym usunięciem przejrzyj subskrypcje, własność zespołu, potrzebne eksporty i kopie stron trzecich.

Eksportuj lub usuwaj dane konta

  1. Przejrzyj konto i zespół

    Potwierdź dokładne konto, na którym jesteś zalogowany, własność zespołu, aktywne subskrypcje i dane, które chcesz usunąć.

  2. Eksportuj to, czego potrzebujesz

    Jeśli chcesz zachować dane zgodnie ze swoją polisą, skorzystaj z dozwolonego eksportu przed trwałym usunięciem.

  3. Otwórz Ustawienia prywatności

    Skorzystaj z akcji dotyczącej danych konta i wykonaj wszelkie zabezpieczenia związane z ponownym uwierzytelnieniem lub subskrypcją wyświetlane przez aplikację.

  4. Z innymi kopiami należy obchodzić się osobno

    Odłącz dostęp dostawcy/integracji i w razie potrzeby skorzystaj z kontroli usuwania innych firm. Kopie już wyeksportowane gdzie indziej nie podlegają działaniu firmy Elite.

Otwórz Ustawienia prywatnościPrzeczytaj pełny przewodnik po produkcie