Veelgestelde vragen

Verwijder trackinggegevens voor geselecteerde berichten

Het snelle antwoord

Gebruik alleen de verwijderings-/privacyacties die beschikbaar zijn voor uw rol en bereik, of vraag ondersteuningsbeoordeling aan voor een precieze verwijderingsbehoefte. Stop tracking blokkeert toekomstige gebeurtenissen en is niet hetzelfde als het wissen van eerder verzamelde gegevens.

Accountgegevens exporteren of verwijderen

  1. Controleer het account en het team

    Bevestig het exacte ingelogde account, het teameigendom, de actieve abonnementen en de gegevens die u wilt verwijderen.

  2. Exporteer wat je nodig hebt

    Gebruik toegestane exports vóór definitieve verwijdering als u een record op grond van uw beleid moet bewaren.

  3. Open Privacy-instellingen

    Gebruik de accountgegevensactie en voltooi eventuele herauthenticatie- of abonnementsbeveiligingen die door de applicatie worden weergegeven.

  4. Behandel andere kopieën afzonderlijk

    Ontkoppel de toegang tot de provider/integratie en gebruik waar nodig verwijderingsmaatregelen van derden. Kopieën die al naar elders zijn geëxporteerd, vallen buiten de verwijderingsactie van Elite.

Open Privacy-instellingenLees de volledige productgids