Veelgestelde vragen

Sluit een ontvanger uit van tracking

Het snelle antwoord

Schakel het volgen uit vóór een eenmalige verzending en gebruik het toestemmingsregister van de ontvanger voor een doorlopende voorkeur. De strikte toestemmingsmodus voorkomt nieuwe trackers wanneer een ontvanger geen actieve toestemming heeft; Het onderdrukken van contacten heeft ook invloed op de geschiktheid voor outreach.

Controle van het volgen van een bericht

  1. Voordat u verzendt

    Gebruik de besturingselementen Open tracking en Link tracking in het opstelvenster. Schakel ze uit voordat u een bericht verzendt dat niet mag worden gemeten.

  2. Respecteer de voorkeuren van de ontvanger

    Controleer de machtigingen en onderdrukkingsrecords van de ontvanger. De strikte toestemmingsmodus vereist actieve toestemming voor elke ontvanger voordat trackers kunnen worden gemaakt.

  3. Na het verzenden

    In Workflows → Prioriteitsinbox blokkeert Stop tracking toekomstige verzamelingen en annuleert in behandeling zijnde herinneringen voor dat bericht.

  4. Behandel historische gegevens afzonderlijk

    Als u het volgen stopt, worden bestaande gebeurtenissen niet gewist. Gebruik het toegestane privacy-/verwijderingsproces als eerder opgeslagen gegevens ook moeten worden verwijderd.

IN UW WERKRUIMTE

Hoe het eruit ziet

De werkstroomwerkruimte organiseert de gespreksstatus en vervolgacties.

  1. Workflow-hulpmiddelen

    Kies een prioriteitsinbox, herinneringen of betrokkenheidstools.

  2. Maak een taak

    Stel een nuttige vervolgvoorwaarde voor een gesprek.

De werkstroomwerkruimte organiseert de gespreksstatus en vervolgacties.

De werkstroomwerkruimte organiseert de gespreksstatus en vervolgacties.

  1. Workflow-hulpmiddelen

    Kies een prioriteitsinbox, herinneringen of betrokkenheidstools.

  2. Maak een taak

    Stel een nuttige vervolgvoorwaarde voor een gesprek.

Controleer uw werkstromenLees de volledige productgids